Uitgaan in Chersonissos

Voor veel jonge vakantiegangers is dit hét doel van hun vakantie in Chersonissos: stappen totdat je erbij neervalt in de beste clubs en bars van Kreta. Slapen doe je daarna wel op het strand!
Stappers hoeven zich niet te vervelen in deze levendige plaats; er is keus genoeg aan uitgaansgelegenheden.

     

Erg populair onder Nederlanders is de Nederlandse straat waar o.a. 'Hof van Holland, feestcafé Japapaaah en de beroemde snackbar Friet van Piet te vinden zijn. Erg gezellig tijdens het hoogseizoen als het stikt van de Hollandse jongeren. Tijdens Europese- en wereldkampioenschappen voetbal ziet het er zolang Oranje meedoet erg oranje uit.

Clubs in Chersonissos

De meest populaire clubs in Chersonissos zijn Club Sensation, Camelot, Stratus en Cameo. Dat zijn toch echt de tenten waar je compleet uit je dak kunt gaan. Deze clubs liggen op loopafstand van elkaar, dus op één avond kun je gemakkelijk meerdere clubs bezoeken.

Bartour

Vrijwel elke Nederlandse reisorganisatie heeft wel een bartour in het excursieprogramma. Als je slim bent boek je die tour meteen voor één van de eerste dagen, zodat je na zo'n avond meteen weet waar je wel of niet moet zijn. Zo'n tour is ook ideaal voor mensen die alleen op stap gaan, want met zo'n groep heb je meteen wat gemakkelijker aanspraak.

Stappen in de winter

Vergeet het maar.....tijdens de winter zijn de eigenaren en het personeel op vakantie of zitten ze thuis hun centen te tellen, want het geld wordt hier echt verdiend in het hoogseizoen.

Gevaarlijk?

Er verschijnen steeds meer verhalen in de pers over (zinloos) geweld tijdens en na het stappen in Chersonissos en de politie die vaak schittert door afwezigheid. Vergelijk het maar met uitgaan in Nederland: ook daar gaat het weleens mis en zie je op dat moment geen politie lopen. Waar dronken jongeren zijn, loopt het nu eenmaal wel eens uit de hand (helaas).
 

Ontwerp & realisatie: Dimi3 - Alle rechten voorbehouden - cookies & privacy